gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan

Praktijk van Maatschap Optima Vita

 

Vondellaan 35Ac

2332 AA Leiden

 

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Corona maatregelen

Update 28 September 2020

Neus-Mondmaskers.

 

De besmettingscijfers in de regio Leiden lopen snel op, daarom vinden wij het belangrijk om extra preventieve maatregelen te nemen om de kwetsbare groepen te beschermen.

Daarom hebben wij ook als fysiotherapiepraktijk besloten dat wij vanaf heden bij alle behandelingen die binnen de 1,5 meter plaatsvinden neus-mondmaskers zullen dragen naast alle maatregelen die er al waren (zie de eerdere update van 16 augustus).

 

Toevoeging vanaf 2 oktober:

Wij vragen u als bezoeker van ons gezondheidscentrum, conform het beleid van de overheid, uw eigen (niet-medisch) neus-mondkapje dragen in de wachtruimte.

 

Update: 16 augustus 2020

 

De praktijk is sinds begin mei weer open voor fysieke behandelingen. Het is echter wel erg belangrijk dat we ons houden aan extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

 

Belangrijk is dat we ons samen houden aan de volgende regels:

 

  • Bij griep of andere luchtwegklachten kunt u NIET naar de praktijk komen, wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen?
  • We schudden geen handen.
  • We houden indien mogelijk 1,5 meter afstand.
  • U neemt uw eigen badhanddoek mee.
  • We wassen allebei onze handen voor en na de behandeling.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.

 

Als het nodig is, maken we gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen.

 

Op vakantie geweest?

 

Bent u in een land/regio geweest met de kleurcode oranje/rood als reisadvies? Dan vragen wij u pas een afspraak te maken na de geadviseerde quarantaine periode van 14 dagen. 

 

www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen